Kék hírek, bulvár

2013.07.15. 09:13

Még a pénztárgépet is ellopták a tolvajok

Több kárt okoztak a rongálással mint a lopással azok a tolvajok, akik egy kecskeméti boltba törtek be vasárnap hajnalban.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó valamint két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vasárnap lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette S. Gergely 18 éves kecskeméti és D. Gábor Ádám 20 éves ballószögi lakost. A férfiak a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy vasárnap hajnalban Kecskeméten egy élelmiszerüzlet ajtaját betörték, majd onnan elvitték a pénztárgépet és kb. 10 doboz cigarettát. A pénztárgépet a helyszín közelében megrongálva otthagyták, abból elvitték a készpénzt. A lopással kb. 230 ezer forint, a rongálással kb. 300 ezer forint kár keletkezett.

Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rendelt el nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki vasárnap reggelre Hetényegyháza és Kerekegyháza között lévő útszakaszról, az út melletti bekötő útról ellopta az IMS-541 forgalmi rendszámú, ezüstszínű Renault Megane típusú személygépkocsit, melynek értéke egy millió forint.

A Kelebia, Hercegszántó és Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy bosnyák, tizennégy koszovói – akikkel együtt volt még négy gyermekkorú koszovói –, két szíriai valamint négy indiai állampolgárral szemben, akiket szombaton és vasárnap Bácsszentgyörgy, Kelebia, Tompa, Bácsalmás és Zsana térségében, illetve az államhatár közelében igazoltattak a rendőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Három koszovói személy nem, a többiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, őket a BÁH Debreceni Menekülteket Befogadó Állomására, illetve a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!