Kék hírek, bulvár

2013.07.03. 15:13

Bíróság elé állítanak két fémtolvajbandát is

Tassi és dunaegyházi fémtolvajbandát állítanak bíróság elé. Mindkét bandában voltak fiatalkorúak is.

baon.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 17 éves és egy 16 éves tassi fiatalkorú ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy április 11-én délután egy tassi családi ház kamrájából 8 kg rezet és egy láncfűrészt loptak el. Az elkövetők a színesfémet még aznap a helyi fémfelvásárlónál eladták. A sértett és a felvásárló segítségével a rendőrségnek sikerült beazonosítani a két fiatalt, akiket elfogásuk után gyanúsítottként hallgattak ki. A láncfűrészt a két fiatalkorú visszavitte a sértettnek, így az okozott kár részben megtérült.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást folytatott H. László 32 éves és társa, egy 15 éves dunaegyházi lakosok ellen, akik június 11-én 18 óra körül egy dunaegyházi hétvégi házból vasanyagot próbáltak meg ellopni. Egy utcán sétáló személy megzavarta őket, így elmenekültek. Az elkövetőket a helyszín közelében fogták el.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya mindkét nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészség Fiatalkorúak Ügyészségének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!