Kék hírek, bulvár

2013.06.18. 16:45

Vandálok rongálták meg a sporteszközöket

A hétvégén vandálok megrongálták a Kecskeméti Vízisport Klub eszközeit a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőparkban.

Zsámbóki Dóra

Az ismeretlenek felborították a sportolóknak felállított mobil illemhelyet, és leverték a lakatot a sporteszközök tárolására szolgáló konténerről is, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem loptak el semmit – tudtuk meg Hoffmann Mónikától, az egyesület elnökétől. Az, hogy a több mint száz felnőttnek és gyermeknek sportolási lehetőséget nyújtó klubot „támadás” éri, nem először fordul elő. Volt, hogy pecások zavarták meg a versenysportolók felkészülését némi dobálózással, de többször előfordult már az is, hogy az evezősöknek kellett összeszedniük a parton szétdobált üvegek szilánkjait, hogy hajóikkal vízre szállhassanak.

A bajnokságban eredményesen szereplő egyesület vezetője elmondta: noha látszólag nem érte őket komolyabb kár, roppant bosszantó, hogy ilyen és ehhez hasonló dolgokkal megkeserítik az amatőr és profi sportolóik életét. A hétvégi esettel kapcsolatban éppen ezért rendőrségi feljelentés is született, a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomoz a tettes, vagy tettesek után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!