Kék hírek, bulvár

2013.06.18. 15:27

Hat év után kapták el a rablót

Több éven át tartó nyomozás eredményeként bíróság előtt felel tettéért az a rabló, aki társával még 2006-ban fényes nappal akart kirabolni egy kecskeméti férfit.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást S. Richárd 31 éves budapesti férfi ellen. A gyanúsított ezidáig ismeretlen társával 2006. szeptember 20-án 10:30 óra körül megpróbálták elvenni egy 40 éves kecskeméti férfitől a kezében lévő táskát Kecskeméten, a Wesselényi utca és Bocskai utca kereszteződésében. A sértett az egyik elkövetővel dulakodni kezdett, a rabló ezért többször megütötte. Eközben a közelben motorral várakozó másik elkövető is odasietett és már ketten ütötték a 40 éves áldozatot, hogy megszerezzék a táskát, de nem sikerült nekik, így értékek nélkül távoztak a helyszínről.

Az elkövetés helyszínére érkező rendőrök találtak egy karórát és egy sapkát, melyet lefoglaltak, bízva abban, hogy az addig ismeretlen elkövetők hagyták hátra menekülés közben.
A rendőrség kevés információval rendelkezett az elkövetőkről, amely megnehezítette a rablók beazonosítását és elfogását.
A nyomozók több mint 6 éves kitartó munkájának, valamint az eljárás során bevont szakértői véleményeknek köszönhetően, sikerült megállapítani az egyik elkövető kilétét.   

A rendőrség 2013. június 12-én őrizetbe vette a férfit, majd a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!