Kék hírek, bulvár

2013.06.27. 11:39

Elkapták az áruházi szarkát

Tegnap este a rendőrség őrizetbe vette K. László 48 éves kecskeméti lakost, aki egy kecskeméti áruházból kozmetikai cikkeket akart ellopni, közel tízezer forint értékben.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben egy esetben intézkedtek a rendőrök.

Szerdán a rendőrség őrizetbe vette Ny. Krisztián 29 éves garai lakost, aki ellen a Bajai Városi Bíróság és a Bajai Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogató parancsot csalás, közokirat hamisítás és hamis vád bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tegnap őrizetbe vette S. Zoltán 40 éves fajszi lakost, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék bocsátott ki elfogató parancsot tartás elmulasztás vétség elkövetése miatt.

A Kelebia és a Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított június 26-án 34 koszovói állampolgárral szemben, akiket a határjel közelében, Tompa és Kisszállás külterületén, Kelebia belterületén és Bácsborsód-Gara között fogtak el a rendőrök. A külföldiekkel együtt utazott hét gyermek is. Mivel a személyek jogszerű Magyarországon való tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. A személyek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, őket a BÁH Menekülteket Befogadó Állomására szállították.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén belépésre jelentkezett június 26-án délután egy szerb állampolgár. Kiderült, hogy a Mosonmagyaróvári Járási Bíróság vele szemben elfogatóparancsot bocsátott ki embercsempészés bűntett elkövetése miatt. A férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!