Kék hírek, bulvár

2013.05.15. 15:17

Új vezető irányítja a kiskőrösi rendőrkapitányságot

Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei főkapitány május 16-i hatállyal Csizovszki László rendőr alezredest bízta meg a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetésével – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Zs. D.

Az új kiskőrösi kapitány korábban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának állományában a Migrációs Ügyek Osztályának vezetőjeként teljesítette feladatait.

Mint arról beszámoltunk: április 8-án egy lopással gyanúsított orgoványi férfi meghalt kihallgatás közben az izsáki rendőrőrsön. Másnap a kihallgatást végző két rendőr szolgálati viszonyát az elöljárói megszüntették, mert a gyanú szerint kényszervallatás közben összeverték a férfit. Az ügy kirobbanásának másnapján indoklás nélkül felmentették az izsáki rendőrőrs parancsnokát és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjét is. Április közepétől megbízott vezetőként Kiss István százados irányította a kiskőrösi kapitányságot. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Csizovszki László rendőr alezredes
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!