Kék hírek, bulvár

2013.05.29. 08:42

Tiltott kéjelgőket fogtak

Két 20 éves lányt vettek szabálysértési őrizetbe kedden, akik tiltott kéjelgést folytattak Kecskeméten.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben 3 esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette Gy. Nikolett 20 éves és S. Éva szintén 20 éves kecskeméti lakosokat. Előbbi nő május 28-án délelőtt az 52-es számú főút mellett, utóbbi este a Külső-Szegedi út mellett jelezte félreérthetetlen módon az arra közlekedőknek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt. Mindkét nő ellen őrizetbe vétele mellett indult szabálysértési eljárás - mondta el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság május 28-án este őrizetbe vette L. Lázár 22 éves kiskunfélegyházi lakost, aki ellen kábítószerrel visszaélés vétsége miatt volt érvényben elfogatóparancs.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság május 28-án délután őrizetbe vette K. Endre 61 éves izsáki lakost. A férfi ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott közérdekű munka letöltését nem kezdte meg.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított kilenc koszovói – köztük egy gyermekkorú –, egy tunéziai és egy szíriai állampolgárral szemben, akiket 4 csoportban 2013. május 27-én valamint 28-án fogtak el a járőrök Kelebia belterületén, illetve az államhatár közelében. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy két koszovói személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a BÁH Menekülteket Befogadó Állomására szállításukig a külföldieket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított huszonnyolc koszovói állampolgárral szemben, akiket 4 csoportban 2013. május 27-én, valamint 28-án fogtak el a járőrök Kunbaja, illetve Csikéria belterületén. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy két személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a BÁH Menekülteket Befogadó Állomására szállításukig a külföldieket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!