Kék hírek, bulvár

2013.05.23. 09:33

Nem jutott messzire a benzintolvaj

Egy kanna lopott benzinnel akart elmenekülni egy férfi egy kecskeméti benzinkútról. A rendőrök elfogták, csakúgy, mint két prostituáltat és egy betörőt.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában nyolc személyi sérüléses, valamint nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési őrizetbe vette K. Csilla 21 éves és F. Aranka 36 éves kecskeméti lakosokat tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt. Mindkét nő szerdán délután védett övezetben, az 54-es számú főút úttestén állva az arra közlekedőknek félreérthetetlenül azt jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya lopás szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette J. József 24 éves kecskeméti lakost. A férfi szerdán este egy kecskeméti benzinkútnál üzemanyagot tankolt a nála lévő benzines kannába, majd a benzinkútról fizetés nélkül távozott. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeképpen a férfit a benzinkút közelében elfogták a járőrök.
 
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szerdán őrizetbe vette R. Tamás 29 éves tázlári lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. október 11. és 2012. november 28. közötti időben Kiskunfélegyházán több alkalommal lakásbetörést követett el, illetve kísérelt meg.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség a stabil hőkamera kezelőjének jelzése alapján eljárást indított öt koszovói állampolgárral szemben, akiket kedden éjszaka, illetve szerdán éjfél után Magyarország államhatárának közelében fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a személyeket a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított három koszovói állampolgárral szemben, akiket kedden este Kunbaja külterületén fogtak el a járőrök. A személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. A külföldiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy koszovói állampolgárral szemben, akiket szerdán hajnalban Gara község külterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a személyeket a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyén szerdán éjjel belépő Beograd nemzetközi gyorsvonat egyik vagonjának padlásterében négy koszovói állampolgárt találtak a járőrök a vonat átvizsgálása közben. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt elfogták és előállították őket. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!