Kék hírek, bulvár

2013.05.06. 08:56

Négy ittas sofőr bukott le vasárnap

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó, valamint öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben négy esetben intézkedtek a rendőrök.

baon.hu

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított a stabil hőkamera kezelőjének jelzése, valamint lakossági bejelentés alapján tizenhat koszovói férfi, két koszovói nő, két koszovói gyermek, valamint egy szíriai állampolgárral szemben, akiket szombat este, illetve vasárnap hajnalban és délután fogtak el a rendőrök Magyarország államhatárának közelében, illetve a Kelebiai vasútállomáson. A személyek magyarországi jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért előállították őket. Mindegyikük menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért két koszovói férfit a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra, a többi személyt a Kiskunhalasi Őrzött Szállására szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!