Kék hírek, bulvár

2013.05.17. 10:26

Kendős rablókat keres a rendőrség

Egy 17 éves lányt rabolt ki csütörtökön két férfi Kecskeméten. Fekete és piros kendőt és napszemüveget viseltek.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 17 éves ballószögi nő bejelentése alapján ismeretlen tettesek ellen - tudtuk meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A sértettet csütörtökön 14.20 körül, Kecskeméten, a Vágó utcában két ismeretlen férfi a falnak szorította és a tárcáját követelték. Elvették ezer forintját, majd távozás előtt egy alkalommal pofon is ütötték, amitől elesett, majd tovább bántalmazták, de szerencsére nem sérült meg.

A sértett elmondása szerint az egyik férfi 18-25 év közötti, kb. 170-180 cm magas, vékony, inkább sportos testalkatú, arccsontja erős, arca széles. Minta nélküli fekete kendő volt a fejére kötve és egy régi, keskeny napszemüveget viselt. A felsőruházata ujjatlan póló, ami világosabb tónusú, valamint sötétebb, bőszárú farmert viselt. A férfi bal felső, 1-es foga bal oldalt, félkörívbe egy kicsit le volt törve. A férfinak egy fekete színű, göndör, loknis tincs kilógott a fejkendője alól, ami az arccsontjáig ért, arcszőrzete nincs. A sértett elmondása szerint a férfi hangja mély, de az nem tűnt természetesnek, vélhetően elváltoztatta.

A másik férfi sportosabb testalkatú, arccsontja erős, arca széles. Hasonló korú, mint a másik férfi, neki is vékony, keskeny lencséjű, régi módi napszemüvege volt, aminek a szára élénksárga. A férfi fején piros színű kendő volt, ugyanúgy felkötve, mint a másik férfinak. Világosabb tónusú, ujjatlan pólót, és világosabb, kék színű, bőszárú farmert viselt. A férfinak vékony, fekete színű, kezdetleges, pelyhes bajsza volt.

Aki a személyleírás alapján a két személyt felismeri, róluk információval tud szolgálni, kérjük hívja telefonon a Kecskemét Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát, munkaidőben a 76/484-684 /3501 mellékén, vagy a 107 ingyenesen hívható telefonszámon - kéri a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!