Kék hírek, bulvár

2013.05.12. 09:38

Életveszélyesen megsérült egy rendőr egy balesetben - fotók

Egy szolgálaton kívüli rendőr életveszélyesen megsérült egy balesetben, Tass határában.

Zs. D.

Egy szolgálaton kívüli rendőr is megsérült abban a balesetben, mely vasárnap reggel történt az 51-es úton, Tass határában. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a baleset úgy történt, hogy egy Dömsöd felől érkező Opel vezetője le akart kanyarodni balra az útról. Ezt látva a szemből érkező rendőr lassított, hogy utat engedjen az Opelnek. A kanyarodási szándékot valószínűleg későn észlelte az Opel mögött érkező Ford vezetője, aki elkezdte előzni az Opelt. A Ford először az Opelnek ütközött, majd nekiment a rendőr vezette Ford Mondeonak is. Az ütközés erejére jellemző, hogy az előző Ford nem csak nekiment a rendőr autójának, de kvázi át is hajtott rajta, majd megpördült a tengelye körül.

A balesetben legsúlyosabban az előzékeny rendőr sérült meg: őt fél órás megfeszített munkával vágták ki a tűzoltók a roncsból. A férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a budapesti Honvéd Kórházba, ahol azonnali életmentő műtéten esett át. A másik Ford vezetője úgy tudjuk súlyosan megsérült, míg az Opel sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Az 51-es főutat a helyszínelés idejére több órára lezárták. A forgalom csak délután indulhatott meg. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A rendőrt tűzoltók vágták ki a roncsból
[/caption]

Korábban írtuk:

Egy sérültet a tűzoltóknak kellett kivágniuk az egyik roncsból, miután vasárnap reggel három autó ütközött össze az 51-es főúton Dömsöd és Tass között, a Kiskunsági-főcsatornánál. A körülmények tisztázása és a sérültek ellátása folyamatban van, a helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. Az 51-es utat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

Információink szerint egy szolgálaton kívüli rendőr is megsérült a balesetben. A rendőr vétlenként volt részese a balesetnek, ő volt az, akit ki kellett vágni a roncsból. Állapotát sikerült stabilizálni, őt és a baleset másik két sérültjét kórházba szállították.

A sérültek állapotáról megtudtuk: a rendőr életveszélyes, míg a másik két sofőr súlyos sérülésekkel került kórházba.

A rendőrség közlése szerint 14:30-kor megszűnt az útzár az 51-es főúton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!