Kék hírek, bulvár

2013.05.28. 11:06

Borotvát akart lopni

Egy román nőt vettek őrizetbe, aki borotvát akart lopni egy kecskeméti áruházban, de elkapták.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette R. Amalia 33 éves román állampolgárt. A nő május 27-én délután egy kecskeméti áruházban a ruházatába rejtve próbált meg borotvát ellopni.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség stabil hőkamera észlelése alapján eljárást indított nyolc koszovói és egy palesztin állampolgárral szemben, akiket 05. 26-án éjszaka, illetve 27-én hajnalban Magyarország államhatárának közelében fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Négy koszovói, illetve a palesztin személyt a BÁH Kiskunhalasi Ideiglenes Befogadó Állomására, a további négy külföldit a BÁH Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomására szállították.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyén május 26-án éjjel, a belépő nemzetközi tehervonaton szállított tehergépjármű rakterében egy afgán állampolgár követett el tiltott határátlépést. A külföldi személyt előállították a járőrök. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a BÁH Kiskunhalasi Menekülteket Befogadó Állomására szállították.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb állampolgárral szemben, akit május 27-én délután Magyarország államhatárának közelében fogtak el a járőrök. A külföldi magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudta, ezért tiltott határátlépés miatt előállították. A szerb személyt idegenrendészeti őrizetbe vették, és a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra szállították.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség a stabil hőkamera kezelőjének jelzése alapján eljárást indított négy koszovói állampolgárral szemben, akiket 2013. május 27-én éjfél után Csikéria külterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Mind a négyen menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a BÁH Kiskunhalasi Ideiglenes Befogadó Állomására szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!