Kék hírek, bulvár

2013.05.17. 09:20

6,5 millió forinttal tartozik a csaló

Nyomoznak annak a 60 éves csalónak az ügyében, aki 2010 óta nem fizetett vissza egy 6,5 millió forintos kölcsönt.

baon.hu

Megyénk közútjain, csütörtökön két személyi sérüléssel járó, valamint tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben három alkalommal intézkedtek a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy kiskunhalasi férfi feljelentése alapján egy 60 éves kiskunhalasi nő ellen, akinek 2010. szeptember 16-a és 2010. december 17-e közötti időszakban három alkalommal adott kölcsön készpénzt, összesen 6,5 millió forintot, amit a nő azóta sem adott meg.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság május 16-án délután szabálysértési őrizetbe vette A. Sándor 38 éves kiskunhalasi lakost, aki Zsana külterületén személygépkocsijával közlekedett úgy, hogy korábban Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított tizenhét felnőtt és egy fiatalkorú koszovói állampolgárral szemben, akiket május 15-én Tompán, az 5501. számú út mellett és a határ közelében igazoltatott a rendőr. Magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállították őket. Tiltott határátlépést követtek el.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy koszovói állampolgárral szemben, akiket május 15-én Csikéria déli részén igazoltatott a rendőr. Tiltott határátlépést követtek el. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be. A BÁH Menekülteket Befogadó Állomásra, Békéscsabára szállították őket.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított tizenegy felnőtt és két fiatalkorú koszovói állampolgárral szemben, akiket május 15-én Gara külterületén igazoltatott a rendőr. Magyarországi jogszerű tartózkodásukat, hitelt érdemlő módon igazolni nem tudták, ezért előállították őket. Hat személy ellen beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Tiltott határátlépést követtek el. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be. A BÁH Menekülteket Befogadó Állomásra, Békéscsabára szállították őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!