Kék hírek, bulvár

2013.04.18. 19:00

Új parancsnokot neveztek ki Kiskőrösre és Izsákra

Új vezetőket nevezett ki Dávid Károly megyei főkapitány: megbízott vezetőként Kiss István százados irányítja a kiskőrösi kapitányságot, az új izsáki őrsparancsnok pedig Várbogyai József őrnagy lett a police.hu-n olvasható információk szerint.

Zsámbóki Dóra

Mint arról beszámoltunk: április 8-án egy lopással gyanúsított orgoványi férfi meghalt kihallgatás közben az izsáki rendőrörsön. Másnap a kihallgatást végző két rendőr szolgálati viszonyát az elöljárói megszüntették, mert a gyanú szerint kényszervallatás közben összeverték a férfit. Indoklás nélkül felmentették az izsáki rendőrőrs parancsnokát és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjét is.

Az üggyel kapcsolatban számtalan találgatás látott eddig napvilágot. Ami biztos, hogy a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség kényszervallatás és halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz az ügyben. Gyugyi Csilla, a megyei főügyészség szóvivője a nyomozással kapcsolatban elmondta: jelenleg a személyi és tárgyi bizonyítékok összegyűjtése folyik.

Zsámbóki Dóra -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!