Kék hírek, bulvár

2013.03.22. 08:48

Tolvajpárosok csuklóján kattant a bilincs

Három tolvajpárost kaptak el az elmúlt napokban a rendőrök.

baon.hu

Lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették D. István 54 éves és F. Zoltán 51 éves kecskeméti lakosokat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy március 21-én este betörtek egy kecskeméti raktárépületbe és onnan utazó táskákat, valamint szövetanyagokat vittek el. Amikor ismét visszatértek a raktárba további áruért, az időközben kiérkező rendőrök elfogták őket.

Lopás vétség gyanúja miatt őrizetbe vették K. Zoltán 22 éves és B. István 27 éves tiszaalpári lakosokat, akiket a körzeti megbízott rendőrök értek tetten március 21-én délután egy tiszaalpári raktárépületben, amint egy gyalupad vas és alumínium alkatrészeit próbálták meg ellopni.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették H. Mihály 23 éves és H. Zoltán 20 éves kunszentmiklósi lakosokat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy március 20-án reggelre egy Kunszentmiklós belterületén parkoló kamionból - a tanksapka felnyitásával - 500 liter gázolajat loptak el.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség a stabil hőkamera kezelőjének jelzése alapján eljárást indított 2 szerb, és 2 koszovói állampolgárral szemben, akiket március 20-án éjszaka Bácsszentgyörgy község külterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy az egyik szerb állampolgárral szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A személyeket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!