Kék hírek, bulvár

2013.03.04. 08:28

Mindent elloptak a kocsiból

Több millió forint kára lett annak a sofőrnek, aki értékeit a kocsiban tárolta. A bűnöző a kocsi ablakát betörve jutott a pénzhez, telefonhoz.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben 4 esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki vasárnap délután egy kecskeméti tanya előtt parkoló személygépkocsi bal hátsó ablakát betörte, és ellopta a hátsó ülésen lévő nagy értékű női táskát, melyben pénztárca, készpénz, személyes iratok, bankkártya és egy szintén nagy értékű mobiltelefon volt. A lopással okozott kár több millió forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette egy 23 éves kecskeméti lakost, aki március 3-án éjszaka egy kecskeméti vegyesbolt ablakát betörte, majd az üzletből dohányárut és csokoládét lopott el.

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a stabil hőkamera kezelőjének jelzése alapján március 2-án este Magyarország államhatárának közelében elfogtak 3 koszovói állampolgárt. A külföldi személyek koszovói személyi igazolvánnyal rendelkeztek, de magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Mindhárom személy menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították őket.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2013. március 3-án hajnalban az 55-ös főút 42. km-nél elfogtak 2 koszovói állampolgárt. A külföldi személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre. Mindkét személy menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!