Kék hírek, bulvár

2013.03.23. 09:03

A meglopott nyerte a futóversenyt

A szervizből loptak el egy teherautót Kerekegyházán.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű 1 személyi sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben 3 esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2013. március 22-én reggelre egy kerekegyházi gépkocsi javítóműhely udvaráról ellopta a KXB-230 forgalmi rendszámú Mercedes típusú tehergépkocsit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Zénó Roland 33 éves kecskeméti lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 22-én délelőtt egy kecskeméti lakásba besurrant, és a konyhából ellopta az ott lakó sértett bőr táskáját, amiben készpénz, étkezési és ruházati utalvány volt. A sértett észrevette a bűncselekményt, és az elkövető után szaladt, akit néhány utcára otthonától utolért, és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartott.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. 03. 22-én őrizetbe vette S. György 22 éves kunszentmiklósi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy két társával 2013. március 20-án reggelre egy Kunszentmiklós belterületén parkoló  kamionból - a tanksapka felnyitásával - ellopott 500 liter gázolajat.

Határrendészet

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított 2 koszovói állampolgárral szemben, akiket 2013. március 22-én éjfél után Vaskút belterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Mindkét személyt a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség lakossági bejelentés alapján eljárást indított 3 afgán állampolgárral szemben, akiket 2013. március 22-én éjfél után az 53-as számú út mellett fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállították őket tiltott határátlépés miatt. Mindhárman menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság eljárást indított 1 nyugat-szaharai és 1 algériai állampolgárral szemben, akiket 2013. március 22-én délután az 55-ös számú út mellett fogtak el a tompai járőrök. A külföldiek nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket a Kelebia Határrendészeti Kirendeltségre. Ellenőrzésük során kiderült, hogy a nyugat-szaharai állampolgárral szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Mindkét személy menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért átszállították őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!