Kék hírek, bulvár

2012.12.21. 10:19

Ömlött a füst a harmadik emeltről - fotók

Paneltűzhöz riasztották a tűzoltókat péntek reggel Kecskeméten. Négy tűzoltóautó két mentőkocsi és a rendőrség is a Petőfi Sándor utcára vonult.

Zs. D.

Három fecskendővel és egy magasból mentő szerrel vonultak a tűzoltók péntek reggel a Petőfi Sándor utcán álló 10 emeletes panelházak egyikéhez. A bejelentés szerint egy harmadik emeleti lakásból ömlött a füst. A házhoz két mentőautó és a rendőrök is kiérkeztek. A helyszínen kiderült: szerencsére szó sincs paneltűzről. Az egyik, 3. emeleten lakó nő a tűzhelyen felejtette az ételt, ami leégett, az ontotta magából a füstöt. Miután a tűzoltók kiszellőztették a lakást, a mentők megvizsgálták az ott élő 55 év körüli asszonyt, aki nem igényelt ellátást. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szerencsére a lángok nem csaptak fel, csak leégett az ebéd a kecskeméti panelben
[/caption]

A Petőfi Sándor utcai házhoz egyébként nem először riasztották a tűzoltókat. Mint arról beszámoltunk: július végén a 8. emeletről jelentettek „tüzet”, akkor a tűzhelyen felejtett olaj füstölte tele a lépcsőházat. A mostani eset miatt nem kellett senkinek elhagynia az otthonát.

Zs. D. Szerencsére a lángok nem csaptak fel, csak leégett az ebéd a kecskeméti panelben -->

Ezek is érdekelhetik