Kék hírek, bulvár

2012.12.16. 11:28

Balesetek adtak munkát a rendőröknek

Egy tucat baleset történt szombaton a megyében, három sofőr pedig ittasan ült a volán mögé.

baon.hu

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában 6 könnyű sérüléssel járó és 6 anyagi káros baleset történt. A megváltozott út és látási viszonyok ellenére 3 járművezető ittasan ült volán mögé, vezetői engedélyük bánta.
- Az időjárás valóban téliesre fordult, ilyenkor gyakoribbak a ráfutásos és az árokba csúszásos balesetek. Sokan ilyenkor is ugyanúgy próbálnak autózni, akárcsak nyáron, azaz nem veszik számításba a megváltozott időjárási és útviszonyokat. Kollégáink jelzése szerint megyeszerte ködös, csúszós, helyenként jeges útviszonyokkal és korlátozott látási körülményekkel találkozhatnak a járművezetők.  Indulás előtt ne feledjük az autónk világító és fényjelző berendezéseit ellenőrizni, a biztonsági övet bekapcsolni, a gyermekbiztonsági rendszert használni, valamint gondoskodjunk a megfelelő kilátásról az ablakok hó- és jégmentesítéséről. Számolnunk kell azzal, hogy a gumiabroncsok tapadása már jelentősen csökken, a jármű kormányozhatósága megváltozik - hívta fel olvasóink figyelmét Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Kecskemét: Ismeretlen tettes december 15-én az ajtót betörve jutott be egy Kecskemét, Erzsébet körúti lakásba, majd onnan egy laptopot, egy videó magnót és egy mobiltelefont lopott el. A sértett feljelentése szerint az okozott kár 300 ezer forint. A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!