Kék hírek, bulvár

2012.11.16. 09:33

Vonatgázolás: nem tudják azonosítani az elhunytat

Egyelőre nem sikerült azonosítani azt a személyt, akit csütörtökön gázolt halálra a vonat Kecskemét és Katonatelep között. A rendőrség olvasóink segítségét kéri.

baon.hu

Mint arról beszámoltunk: csütörtökön kevéssel este negyed 7 után a Budapest felől Kecskemét felé közlekedő vonat a Katonatelep és Kecskemét közötti átjáróban elgázolt egy gyalogost. Az elsődleges információk alapján egy - feltehetően - férfi öngyilkossági szándékkal lépett a vonat elé. A mozdony vezetője látta, hogy valaki áll a síneken, de hiába dudált és vészfékezett, a vonat elütötte a férfit, aki azonnal meghalt. Az elgázolt személy személyazonosságát iratainak hiánya és súlyos sérülései miatt nem tudták megállapítani a rendőrök.

A balesetben elhunyt, eddig ismeretlen férfi személyleírása: Feltehetőleg 50-60 év közötti férfi. Haja hosszú, majdnem vállig érő, őszes-barnás színű. Szakálla 2-3 centi hosszú és ősz. Ruházata piros színű kabát, fekete póló, kockás ing, zöldes színű kötött pulóver, zöldes-szürkés színű nadrág és fekete színű bakancs.

A rendőrség kéri, hogy aki információval tud szolgálni az elhunyt személyazonosságát illetően, hívja a 107 telefonszámon a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!