Kék hírek, bulvár

2012.11.21. 08:02

Cigit, élelmiszert és készpénzt loptak a betörők

Az utcán tépte ki egy nő nyakából az arany nyakláncot az a fiatal rabló, akit most őrizetbe vettek a rendőrök.

baon.hu

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti baleset történt - tájékoztatta a baon.hu-t Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, aki néhány jótanáccsal is ellátta a járművezetőket.
- Induláskor ellenőrizzék az autó világító és fényjelző berendezéseit, különösen az irányjelzőket és a féklámpákat. Fontos az ablaktörlő lapátok hatékony működése, illetve a fagyálló ablakmosó folyadék feltöltése. A téli átállás legfontosabb lépése a téli gumik felszerelése, azok használata. Vigyázzanak magukra, vezessenek óvatosan és balesetmentesen - mondta a szóvivő.

Egy 19 éves férfit vett őrizetbe tegnap a Kecskeméti Rendőrkapitányság, aki azzal gyanúsítható, hogy még augusztusban egy kecskeméti utcán a sértett nyakából leszakított egy aranyláncot, majd azzal elmenekült. Az elvitt ékszer értéke 120 ezer forint volt. A megrémült nő a bűncselekmény során nem sérült meg. A nyomozók azonosították a kecskeméti férfit, majd az elfogásáról intézkedtek. Kihallgatását követően őrizetbe került.

November 12-én az esti órákban ismeretlen tettesek betörtek Csengődön egy vegyesboltba, majd onnan dohányárut, élelmiszert és 15 ezer forint készpénzt loptak el. A tulajdonosnak 150 ezer forint kára keletkezett. A helyszínen talált nyomok és a beszerzett adatok alapján a kiskőrösi rendőrök elfogtak három férfit és egy nőt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. A négy fiatal a kihallgatásukat követően őrizetbe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!