Kék hírek, bulvár

2012.11.11. 11:11

Bögrével ütötte anyját

Őrizetbe vettek egy 18 éves félegyházi férfit, aki szüleit zaklatta, október végén pedig egy porcelán bögrével halántékon ütötte édesanyját.

baon.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 18 éves kiskunfélegyházai fiatalembert, aki október eleje óta rendszeresen beavatkozott szülei napi életvitelébe. A Kiskunfélegyházi Városi Bíróság távoltartási végzésnek ellenére több alkalommal is megjelent szülei lakásán, ahol zaklatta őket, október végén szülei lakásának konyhájában édesanyját előzetes szóváltást követően egy porcelán bögrével halántékon ütötte.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomoz egy bácsalmási férfi ellen, aki az elmúlt négy hónapban egy bácsalmási családi ház zárt műhelyéből 950 liter gázolajat  lopott el kb. 400 ezer forint értékben.
 
A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomoz sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mert egy kiskőrösi hölgy hat napra bérbe vette a HDU-746 rendszámú, kb. egymillió forint értékű Citroen Jumper tehergépkocsit, és a megállapodott időre nem vitte vissza, több halasztott visszaadási időpont kérése után elérhetetlenné vált.
 
Egy szövetkezet elnökének feljelentése alapján nyomoz a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egy 64 éves kiskunhalasi férfi és felesége ellen, akik egy kiskunhalasi céggel kötött szerződés alapján pecsenyekacsát neveltek. A termelési folyamat során több mint 4,5 millió forint tartozás keletkezett.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén szombaton 13.30-kor egy 50 éves szerb férfi egy személygépkocsi utasaként akart kilépni az országból.  Az ellenőrzés során az eljáró határrendész megállapította, hogy szerb magánútlevelében található magyar kiléptető és beléptető, illetve a szerb kiléptető bélyegzőlenyomata hamis, ezért előállították. A férfi ellen közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás, melyet távollétében folytatnak le. 
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 53 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 11-13 között  Kecskeméten egy családi ház ajtaját befeszítette, és onnan lakás felszerelési tárgyakat, műszaki cikkeket, festményeket tulajdonított el 700 ezer forint értékben. 

 

A baon.hu a Petőfi Népe lapcsalád tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!