Kék hírek, bulvár

2012.06.01. 15:14

Megfojtotta élettársát, majd kizsigerelte testét

Egy konyhakéssel zsigerelte ki és darabolta fel élettársa holttestét az a 45 éves kerekegyházi férfi, aki ellen előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Zs. D.

„Csináltam egy hülyeséget! Megfojtottam az élettársam!” Ezekkel a szavakkal hívta fel a rendőröket 2011-ben az a 45 éves kerekegyházi férfi, aki brutális kegyetlenséggel igyekezett eltüntetni korábban megfojtott élettársa holttestét. B. Sándor ellen most emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Mint arról korábban beszámoltunk: a férfi 2011. szeptember 11-én megölte, majd feldarabolta élettársát. Az elkészült vádiratból kiderül: a rendszeresen italozó B. Sándor már korábban is bántalmazta a szintén részeges asszonyt. A pár 2002-ben ismerkedett meg egymással, 2004-ben költöztek a nő kerekegyházi házába, a későbbi tragédia helyszínére. Az élettársak között a viszony az évek alatt megromlott.

– A sértett egyre inkább kezdett italozni, a háztartási teendőket elhanyagolta, a közeli kocsmában idegen férfiak társaságában szórakozott, időnként az éjszakát is lakásától távol töltötte. A vádlott féltékenysége miatt egyre gyakoribbakká váltak közöttük a viták, melyeket a sértett több ízben azzal zárt le, hogy ha a vádlottnak valami nem tetszik, költözzön el a lakásából. A veszekedések alkalmával a szeszes italt szintén rendszeresen fogyasztó vádlott több esetben tettleg is bántalmazta, egy ízben, 2010 februárjában fojtogatta is a sértettet – ismertette pénteken Gyugyi Csilla, a megyei főügyészség szóvivője a vádirat részleteit.  

B. Sándor az együtt töltött évek alatt annyira meggyűlölte az élettársát, és 2011 szeptember első napjaiban elhatározta, hogy úgy vet véget kilátástalan kapcsolatuknak, hogy  megöli a nőt. Szeptember 11-én, délelőtt az asszony ittas állapotban érkezett haza, majd újabb vita robbant ki közte és a férfi között. Utóbbi leöntött a torkán egy pohár bort, és elhatározta, hogy véghez viszi tervét: megfojtja élettársát.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] B. Sándort bilincsben vitték el a helyszínről
[/caption]

– Déli 12 óra után a vádlott a szobaajtón belépve hátulról két kézzel megragadta a sértett nyakát és azt körülbelül öt percig nagy erővel szorította, amíg a sértett teste elernyedt, és hanyatt a földre esett – mondta el Gyugyi Csilla. Az asszony holttestét a férfi a szobában hagyta, majd délután úgy döntött, hogy eltünteti a gyilkosság nyomait. Egy konyhakéssel esett neki a testnek, felvágta halott élettársa hasát, belső szerveit egy műanyag kádba tette, majd a nő combján, térdén és törzsén vágásokat ejtett, azonban a holttest feldarabolásával nem boldogult, ezért azt abbahagyta.

B. Sándor az éjszaka további részét otthon töltötte. Reggel felhívta a Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletét és bejelentette a gyilkosságot. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség B. Sándort előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettével vádolja. A férfi előzetes letartóztatásban van.

Zs. D. B. Sándort bilincsben vitték el a helyszínről -->

Ezek is érdekelhetik