Kék hírek, bulvár

2012.06.13. 08:52

Elkapták a 16 éves babakocsitolvajt

Őrizetbe vettek egy 16 éves fiút, aki a gyanú szerint társával május 18-án loptak el egy közel 100 ezer forint értékű babakocsit.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egy korábban elrendelt nyomozás kapcsán elfogott és őrizetbe vett egy 16 éves fiút, aki azzal gyanúsítható, hogy a nyomozásban már ismertté vált társával május 18-ra virradóra, egy Kecskeméti lakóház udvarárról elloptak egy babakocsit. A lopással 98 ezer forint kár keletkezett. A fiatalkorú gyanúsított ellen lopás vétség elkövetése miatt folyik büntetőeljárás.

A helyszínre kiérkező rendőrjárőr fogta el azt a 27 éves férfit, aki néhány perccel korábban egy kunszentmiklósi kft. telephelyéről 20 méter, 4 ezer forint értékű vezetéket lopott el. A tolvajt a rendőrök éppen akkor fogták el, amikor az a kerítésen mászott át hátán egy zsákkal. A kedden délután történt bűncselekmény elkövetője ellen lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás, melynek során őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Ismeretlen tettes tegnap este egy Kecel, Béke utcában parkoló személygépkocsiból ellopott egy navigációs eszközt, egy CD lejátszót, valamint a sértett személyes iratait. A tolvaj 250 ezer forint anyagi kárt okozott a sértettnek. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja a lopás körülményeit.

Ezek is érdekelhetik