Kék hírek, bulvár

2012.05.22. 21:34

Tetthely a színházban

A fiatalok figyelmét színészek hívják fel a veszélyekre.

Zsámbóki Dóra

Tetthely címmel indított színielőadás-sorozatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a kecskeméti Katona József Színház. A rendhagyó együttműködés keretében a színház művészei - a rendőrség közreműködésével összeállított témákban - szituációs bűnmegelőzési előadásokat rendeznek a veszélyeztetett korosztályok számára.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A jelenet valós történet ihlette: két lány menekült a halálba - egy hajléktalan talált rájuk
[/caption]

Tegnap négy röpke jelenetben hívták fel a fiatalok figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre. A felvételünkön is megörökített előadást egy valós történet ihletett. Az autó volánjánál ülő lány öngyilkosságot követ el - barátnője is vele tart ebben a végzetes kimenetelű kalandban. A lányt ugyanis édesanyja élettársa zaklatta, megerőszakolta, de az asszony nem hitt gyermekének. A tragédia bekövetkezett, a lányokra az autóban egy hajléktalan talált rá... Az diákokra nagy hatást gyakorló, több részből álló interaktív előadás után a diákok kérdéseire rendőrök, pszichológusok és színészek válaszoltak.

Zsámbóki Dóra A jelenet valós történet ihlette: két lány menekült a halálba - egy hajléktalan talált rájuk -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!