Kék hírek, bulvár

2012.05.17. 08:28

Jogsi nélkül furikáztak

Igazoltatás közben két olyan sofőrt is elkaptak a rendőrök, akik nem ülhettek volna a volán mögött.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves kecskeméti férfit, akit a járőrök a város területén igazoltattak gépkocsijával. Az ellenőrzésekor derült ki, hogy a férfit a Dabasi Városi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta. Nem sokkal később egy 27 éves férfit igazoltattak a járőrök, akiről már az derült ki, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ennek ellenére egy személygépkocsit vezetett éppen. A két férfi őrizetbe vételére a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítás miatt került sor.

A tolvaj egy táblagépet, egy szemüveget és egy pénztárcát lopott el abból az autóból, amit kedden éjszaka tört fel Kecskeméten, az Erkel Ferenc utcában. A tettes az autó jobb első ablakát törte be. A lopással 380 ezer forint kára keletkezett a sértettnek.

Ismeretlen tettes egy Kecskemét, Kalász utcai házból ellopott egy lezárt, de nem rögzített kisméretű széfet. A tolvaj a széffel együtt elvitt 4 millió forint készpénzt és 2 millió forint értékű arany ékszert is.

Egy kecskeméti tanyáról lopott el a tolvaj különböző autóalkatrészeket, könnyűfém keréktárcsákat, gumiabroncsokat és kéziszerszámokat. A lopás tegnap délután történhetett. Az okozott anyagi kár közel 2 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!