Kék hírek, bulvár

2012.05.29. 16:50

Furkósbottal kényszerítette fiait az anális szexre

A gyanú szerint heti rendszerességgel fajtalankodott fiúgyermekeivel az az izsáki férfi, aki ellen a napokban emelt vádat a megyei főügyészség.

Hraskó István

Dr. Gyugyi Csilla, a vádhatóság sajtószóvivője lapunknak elmondta: az előzetes letartóztatásban lévő A. József négy éven keresztül követte el borzalmas tetteit. 2007-ben költözött el tőle élettársa, ezt követően az akkor 9 éves és 7 és fél éves fiúgyermekeket az anya és a vádlott egymást hetenként váltva nevelte. A férfi édesanyja és nővére gyakorta kijártak az Izsák külterületén lévő tanyára besegíteni a házimunkába.

A gyerekek nagyanyja eleinte napokig is kint tartózkodott. Egyébként viszont az apa a gyerekekkel egyedül élt a házban. A. József a vád szerint 2007 októberében kezdte el zaklatni fiait. Ittas állapotban, az esti lefekvés után kisebbik fiát ágyához hívta, és a nemi szervét fogdosta.

– Néhány hét múlva esténként a vádlott felszólítására a kisfiúnak már meztelen alsótesttel az apja ágyán hanyatt vagy oldalt kellett feküdnie, és tűrnie kellett, hogy apja análisan érintkezzen vele. 2007 végétől kezdődően az ittas állapotban lévő vádlott esténként nagyobbik fiát is hasonló fajtalanságra kényszerítette. Amikor a fiúk ellenkeztek, a vádlott a lakásban tartott gumibottal, illetve furkósbottal ütött rájuk, az erőszakokat követően pedig veréssel fenyegette meg őket, ha bárkinek is elmondják a történteket. A vádlott fajtalan cselekményeit 2011 őszéig heti rendszerességgel folytatta – mondta el a szóvivő.

A. Józsefet nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettével vádolja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Hraskó István -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!