Kék hírek, bulvár

2012.03.21. 09:03

Otthona előtt kapták el a drogkereskedőt

Rendőrök várták otthona előtt tegnap délután Kiskunhalason azt a drogdílert, akinek házában és autójában is kábítószergyanús anyagot találtak.

Zs. D.

Nyomozók és egy bűnügyi technikus is érkezett kedden délután egy kiskunhalasi házhoz. A szemmel láthatóan alaposan előkészített akció során a rendőrök már otthona előtt vártak egy fiatalembert, akit később bevittek a kapitányságra.

A szalaggal körülzárt Fejérföld utcai házban a rendőrök házkutatást tartottak, majd átkutatták a férfi autóját is. A rendőrség kedden délután - amíg zajlott a nyomozati cselekmény - nem adott bővebb felvilágosítást az akció okáról, szerdán reggel viszont kiderült: a kiskunhalasi kapitányság munkatársai - a gyanú szerint - egy drogdílerre csaptak le a Fejérföld utcában.

- A házkutatás során kábítószer gyanús anyagokat találtunk. Megalapozott a gyanú arra, hogy a férfi az elmúlt években több személynek értékesített kábítószert - tájékoztatott szerdán reggel Sűrű Dezső rendőr alezredes, a halasi kapitányság bűnügyi osztályának vezetője, aki hozzátette: a házkutatás eredményességét nagyban segítette két kábítószer-kereső kutya is. Amfetamin származékot és marihuánát találtak a férfi otthonában. A helyszínről elvitt 31 éves kiskunhalasi férfit őrizetbe vették a rendőrök.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A kábítószer-kereső kutyák kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!