Kék hírek, bulvár

2012.03.22. 15:09

Börtönt és eltiltást akarnak a dühöngőszobáért

Kimpián Ildikó büntetésének súlyosbítása miatt lebbezett fel az ügyészség csütörtökön. Letöltendő szabadságvesztés mellett azt is kérték, hogy tiltsák el a foglalkozásától.

N. N. M.

Az ügyészség meghozta döntését azzal kapcsolatban, hogy a „Kimpián-ügyben” kihirdetett ítéletnél mely vádlottak esetében kér súlyosbítást, illetve kinél vette tudomásul a bírónő kedden kihirdetett ítéletét. Mint megírtuk, az ítélethirdetés végén az ügyész három nap gondolkodási időt kért a bíróságtól.

Csütörtök délután viszont a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Juhar Utcai Szakszolgálati és Gyermekvédelmi Intézmény korábbi igazgatónője, Kimpián Ildikó büntetésének súlyosbítása miatt fellebbezett az ügyészség. Nem csak súlyosabb, hanem végrehajtandó szabadságvesztést szeretnének másodfokon nála elérni. Valamint indítványozták azt is, hogy Kimpián Ildikót tiltsa el a bíróság a foglalkozása gyakorlásától.

A kecskeméti ügyészség további egy vádlott esetében a pénzbüntetés helyett felfüggesztett szabadságvesztés miatt fellebbezett. Hat esetben súlyosabb pénzbüntetést kértek, hat vádlottnál pedig, akiket megrovásban részesített a bíróság, pénzbüntetés miatt fellebbeztek. A többi vádlott ítéletét, illetve a felmentéseket tudomásul vette az ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!