Kék hírek, bulvár

2012.03.05. 17:52

Az örömlányokért tört ki bandaháború?

Egyes információk szerint lányok futtatásából élő csoportok estek egymásnak Kecskeméten. A „háborúnak” a napokban egy személyautó esett áldozatául: kiverték az ablakait és megrongálták a karosszériát.

Noszlopy Nagy Miklós

Szemtanúk szerint szabályos ütközet folyt a Szélmalomcsárda közelében, az egyik benzinkút parkolójában néhány napja, este 8 és 9 óra között. – Nekihajtott egy személyautó a másiknak, és többen is kiugrottak mindkét járműből – számolt be az eseményekről egy magát megnevezni nem kívánó férfi. – Majd vascsövekkel és botokkal verték ki a megtámadott kocsi ablakait. Közben persze az utasokat sem kímélve. Nem hivatalos információk szerint a verekedést megelőzte, hogy útszéli prostituáltakat is zaklattak aznap a későbbi támadók. Azt akarták elérni, hogy „területpénzt” fizessenek az örömlányok, illetve nekik dolgozzanak a továbbiakban.

– Azt megerősíthetem, hogy a múlt héten valóban megrongáltak egy személygépkocsit Kecskeméten – tájékoztatott Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – Emiatt jelen pillanatban két férfi van előzetes letartóztatásban. A Kecskeméti Rendőrkapitányság zsarolás, illetve garázdaság miatt folytat nyomozást az ügyben. Tekintettel arra, hogy további gyanúsítottakat is kívánnak kihallgatni még a kollégáim, ezért az eljárás sikeres lefolytatása érdekében bővebb tájékoztatást egyelőre nem kívánunk adni.

Ezek is érdekelhetik