Kék hírek, bulvár

2012.02.28. 07:46

Mozgó és lélegző szatyorra bukkantak a szemétben - fotók

Zacskóba zárva, virágfölddel együtt dobtak ki a szemétbe két újszülött kiskutyát Kecskeméten. Az ebrendészek szerencsére még időben találtak rá a halálra ítélt állatokra.

baon.hu

Hétfőn bejelentés alapján mentek ki Kecskeméten, a Mátyás király körút 58. számhoz, ahol egy hulladékgyűjtő konténerből hallottak hangokat a környékbeliek. A bejelentő kiscicákat sejtett a szemétben. – A helyszínre érve nehezen találtuk meg azt a szatyrot – nyilatkozta Szabó Attila, a Menhely az Állatokért Alapítvány ebrendészeti telepének vezetője a Baonnak. – Végül ráakadtunk egy alig láthatóan mozgó csomagra, úgy tűnt, mintha lélegeznének benne.

 Minimális esélyt sem adott a néhány napos kiskutyáknak a túlélésre a kegyetlen állatkínzó: csomót kötött a szatyorra, amiben virágföld is volt. A két halálra ítélt kutyusról azonban – a bejelentőnek és a gyors intézkedésnek hála – már az állatvédők gondoskodnak.–  Sajnos már ki voltak hűlve, de bízunk abban, hogy életben maradnak – mondta Szabó Attila.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ebben a zacskóban dobták szemétbe az újszülött kutyákat
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] Virágföld közé temette az állatkínzó a két kiskutyát
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kihűltek, de talán megmaradnak
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!