Kék hírek, bulvár

2011.12.08. 13:08

Nyolc hónap fogház a „játékgépes balhéért”

Nyolc hónap fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki hétfőn este a játékgép helyett a tulajt ütötte egy szabadszállási kocsmában, mert állítólag elnyelte a pénzét a berendezés.

N. N. M.

Mint korábban megírtuk: hétfő este a Hajcsár utcai étteremben játékgépezett a 22 esztendős L. Kálmán. Egy idő után azt állította, hogy a gép „benyelte” 10 ezer forintját, majd a későbbiek során már 35 ezer forint visszafizetését követelte üvöltözve a játékgép tulajdonosától. Eközben az étterem tulajdonosa is odaért, aki felszólította L. Kálmánt és a társaságában lévő apját, hogy ne cirkuszoljanak.

A vádlott haragja ekkor ellene fordult, és megragadta az étteremtulajdonos ruházatát. Odanyomta a falhoz és dulakodni kezdtek. Eközben L. Kálmán megütötte a férfi arcát, több ütést mért a felsőtestére, majd az időközben odaérkezett rendőrjárőr előállította. A tulaj sérüléseit az étteremben tartózkodó helyi háziorvos látta el.

L. Kálmánnak egyébként nem ez volt az első összeütközése a törvénnyel. Korábban lopás, önbíráskodás és garázdaság miatt is elítélték. A „játékgépes balhé” miatt most gyorsított eljárásban 8 hónap fogházra ítélte a Kunszentmiklósi Bíróság, amit az ügyész tudomásul vett. A vádlott és a védője viszont enyhítésért fellebbeztek, ezért a döntés egyelőre nem jogerős. Másodfokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság fog dönteni az ügyben.

N. N. M. -->

Ezek is érdekelhetik