Kék hírek, bulvár

2011.11.19. 15:25

Még nem tudni ki lesz Erik gyámja

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz a tragikus balesetben elhunyt kecskeméti szülők életben maradt 11 éves kisfiának a gyámja. Annak ellenére, hogy ezt már kész tényként közölte szombaton egy bulvárlap.

N. N. M.

Mint a bulvárlap írta: „Keresztapjához kerül H. Erik. A család pénteken úgy döntött, hogy az árván maradt kisfiúnak a legjobb helye a keresztapjánál, Kirják Lászlónál lesz.”
Telefonon felhívtuk szombaton a keresztapát, aki a következőket közölte:
- Ügyvédünket felhatalmaztuk továbbiakban a média felé a nyilatkozattételre. Mindent megtudhat tőle a közvélemény, a családdal kapcsolatos olyan dolgokról, ami a kisfiú sorsát érinti.
Kirják László hozzátette: hétfőn lesz meg a hivatalos gyámhatósági határozat. Erik pedig jelenleg nem Kecskeméten, hanem Karcagon tartózkodik a rokonainál.

A család által megbízott ügyvéd kitért a válasz elől, hogy igaz-e a bulvárlap értesülése. Illetve annyit közölt a cikkel kapcsolatban: ez a mondat így, ilyen formájában nem igaz:
- Alapvetően a családnak volt egyfajta döntése, amit viszont a gyámhatóságnak kell szentesítenie. Én tudom, hogy mi lesz a döntés, de ezt a Kecskeméti Gyámhivatalnak kell meghoznia hétfőn.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!