Kék hírek, bulvár

2011.11.21. 09:49

Éjjel „átfestette” a házakat

Öt kunszentmiklósi házat és kerítést fújt le valaki festékkel a hétvégén, egyelőre nem tudni, mi okból.

baon.hu

Kecskeméten, egy Batthyány utcai nyitott lakásból lopott el szombat délelőtt a tolvaj egy táskát, benne a sértett arany ékszereivel, pénztárcájával és egyéb személyes irataival. Az okozott kár 640 ezer forint.

Nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki szombaton egy Székesfehérvár és Kecskemét között közlekedő autóbusz csomagtartójából ellopott egy bőröndöt, amiben a sértett személyes dolgai, valamint a laptopja volt. Az okozott kár 230 ezer forint.

Az ablakot befeszítve jutott a tettes egy kiskunfélegyházi lakásba, ahonnan 1,6 millió forint készpénzt lopott el. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított nyomozást.

Kunszentmiklóson valaki lefújta festékkel egy ház melléképületét és annak kerítését. Az okozott rongálási kár 300 ezer forint. Később kiderült, hogy a tettes négy másik lakóházat és kerítést is összefestékezett. A rongálás körülményeit a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Kiérkező rendőrök elfogták azt a két fiatalkorú hetényegyházi férfit, akik ezt megelőzően a kerítésen átmászva betörtek egy hetényi ház melléképületébe, és onnan két flexet valamint egy hegesztőtrafót akartak ellopni, de a tulaj megzavarta őket. Ezután a két tolvaj elmenekült, a perceken belül helyszínre érkező járőrök azonban elfogták őket. A 17 és 14 éves tolvajt kihallgatásuk után  őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!