Kék hírek, bulvár

2011.11.24. 09:12

Bajban a bokszhercegnő

Az adócsalás, magánokirat-hamisítás és fiktív számlázás gyanúja miatt őrizetbe vett Csábi Bettina, egykori bokszvilágbajnok csak egy cégben volt tulajdonos. A veszteséges vállalkozást egy szlovén férfira íratták: Silic Mario nagyon sok magyar cégnél tulaj – írja a gazdasag.hu.

gazdasag.hu

A bokszhercegnőről októberben még arról számolt be nekünk, hogy nem szeretne visszatérni a ringbe. Most pedig váratlanul rács mögé került. Csábi az Opten cégtára szerint egyetlen, élelmiszer-, ital- és dohányáru-nagykereskedelemmel foglalkozó kft.-ben szerepelt tulajdonosként. A 2006-ban 3 millió forint jegyzett tőkével alapított, Vasad II. Külterületen bejegyzett Dream-Food Kft. öt év alatt hat székhelyre volt bejegyezve.

A cég szinte végig veszteségesen működött, adószámát októberben felfüggesztették, végrehajtást is kezdeményezett az adóhivatal.
A gyanú szerint Csábi, egy közeli családtagja és harmadik társuk bűnszervezetben követtek el adócsalást, magánokiratot hamisítottak, fiktíven számláztak.

A vád nem nevesítette sem a céget, sem a társakat. A cégadatok szerint a társaságot idén márciusban értékesítették, az új tulajdonos a magyar származású szlovén állampolgár, Silic Mario. Az üzletembernek nem ez az első befektetése a magyar piacon, több mint húsz cége van (vagy volt benne tulajdonos). A vállalkozások egy része megszűnt, végrehajtás vagy felszámolás indult ellenük, a cégpapírok szerint a rendőrség is nyomoz az ügyben.  

gazdasag.hu -->

Címkék#Egyéb#Baja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!