Kék hírek, bulvár

2011.11.24. 10:02

A csúszógyűrűkből akart meggazdagodni

Egy cég kecskeméti telephelyének karbantartója megfújta, majd eladta az értékes alkatrészeket.

baon.hu

Őrizetbe került egy 30 éves kecskeméti férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy november 21-én, Kecskeméten a Jósika utcában parkoló Volkswagen személygépkocsi nyitott csomagtartójából megpróbált ellopni egy női táskát, a jármű tulajdonosa azonban észrevette és megzavarva őt ebben. A gyanúsított november 23-án őrizetbe került.

Egy 38 éves kiskunfélegyházi férfit is őrizetbe vettek a kecskeméti nyomozók, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2010 novembere és 2011. szeptember 26. közötti időben egy zrt. kecskeméti telephelyéről, ahol karbantartóként dolgozott, ellopott és eladásra kínált 41 speciális csúszógyűrűt. A bűncselekménnyel okozott kár közel 1,4 millió forint.

Tetten értek egy 43 éves kecskeméti férfit tegnap Kecskeméten, a megyei kórház parkolójában, ahol három lezárt állapotban lévő gépkocsi ajtaját akarta felfeszíteni. A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!