Kék hírek, bulvár

2011.09.12. 08:14

Végzett a feleségével, majd feladta magát - fotók

A férj reggel jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy megölte feleségét. A kerekegyházi házban meg is találták az asszony holttestét.

N. N. M

10: 20 Lassan végez a szemlebizottság a kerekegyházi emberölés helyszínén. 10 óra 20 perckor elszállították a meggyilkolt nő holttestét. A szomszédok megerősítették azt az elsődleges információnkat, miszerint a házaspár erősen italozó életmódot folytatott, és nagy valószínűséggel ez áll a bűncselekmény hátterében is.

8: 15 Brutális gyilkosság történt Kerekegyházán. Egyelőre csupán az utcaszomszédok adtak tájékoztatást a baon.hu-nak arról, hogy egy férfi kivégezte a feleségét a Kölcsey utcában. Az áldozatot hétfő reggel fedezték fel. A szomszédok szerint a férj gyakran volt ittas. Úgy gondolják, hogy ez vezetett a tragédiához.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A helyszínelés idejére lezárták a Kölcsey utcát
[/caption]

7: 53 Ma reggel (hétfő) egy 45 éves férfi bejelentést tett a rendőrség ügyeletére, hogy megölte a feleségét. A rendőrök egy kerekegyházi családi háznál ellenőrizték a bejelentés tartalmát, kiderült, hogy a bejelentő által megadott címen valóban történt bűncselekmény.

Kollégáim a helyszínen elfogták az ott tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit – nyilatkozta a Baonnak Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.  Az elhunyt nő személyazonosságát, a bejelentőhöz való viszonyát még vizsgálják.

Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást, emberölés bűntett gyanúja miatt. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi kihallgatása elkezdődött, a helyszínen jelenleg is tart a szemle, valamint a tanúk kihallgatása és az adatgyűjtés.

7:30 Gyilkosság történt Kerekegyházán. Időközben a rendőrség is megerősítette információnkat. A Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói a helyszínre tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!