Kék hírek, bulvár

2011.09.12. 14:52

Segítsen beazonosítani a vízbefúlt férfit! - fotók

Uszályok közé szorult holttestet emeltek ki vasárnap délelőtt a Dunából Géderlaknál. A rendőrség olvasóink segítségére is számít a beazonosításban.

szbz

Az ismeretlen férfi holttestét az egyik uszály ügyeletes uszálykormányosa vette észre, ő értesítette szombaton délután a Paksi Vizirendészet munkatársait. A Géderlak külterületén lehorgonyzott bolgár nemzetiségű bárka és a közvetlenül mellette lévő szintén bolgár uszály hordalékában volt fennakadva a középkorú férfi. Ahogyan arról korábban hírt adtunk, a vízirendészet munkatársai szombaton este már nem tudták biztonságosan kiemelni a tetemet a Dunából, így vasárnap a déli órákban egy szintén bolgár géphajó segítségével a két uszályt szétválasztották, és így már ki tudták szabadítani a holttestet.

Az elhunyt személyazonosságát még nem tudták megállapítani. A férfi az előzetes orvos szakértői vizsgálat szerint öt-hat napja eshetett vízbe. A rendőrök idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, de a nyilvántartásukban sem szerepel olyan eltűnt személy, aki azonos lehet a férfival. Az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányság indított eljárást.

A lakosságtól azt kérik, ha az ismeretlen holttesttel kapcsolatosan valaki információval szolgálhat hívja a 06-78/566-500 -as számot. Az átlagos testalkatú, körülbelül 50-55 éves barna szemű férfin egy Levis farmernadrág, sötétkék, zipzáras, Runner feliratú felső volt. A holttest jobb alhasi részén műtéti heg, kezén pedig pecsétgyűrű volt, amikor megtalálták.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A halott férfi cipője
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] A férfi sötétkék, zipzáras, Runner feliratú felsőt viselt
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] Levi’s farmert viselt a vízbefúlt férfi
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hívja a rendőröket, ha bármit tud az elhunytról!
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!