Kék hírek, bulvár

2011.09.20. 10:26

Se veled, se nélküled: szurkálás lett a masszírozásból

János az ájult szerelméhez hívott segítséget, de a mentők a férfit vitték kórházba. Zsuzsannát emberölési kísérlettel vádolják.

N. N. M.

A sértett (János) megmasszírozta a vádlott (Zsuzsanna) végtagjait, közben összekaptak, és kést szúrt Zsuzsanna a sértett vállába. Ezután megölelték és megcsókolták egymást, majd a nő elájult. A vérző János vizes borogatással igyekezett életet lehelni szerelmébe, mentőt hívott hozzá, akik végül mégsem a földön heverő asszonyt, hanem őt szállították a szúrt seb miatt kórházba.

Nem egy kitalált tragikus bohózat összefoglalása, hanem valóban megtörtént esemény Kecskeméten, tavaly november 30-án éjjel. A Bács-Kiskun Megyei Bíróságon pedig most az Oroszi Márta bírónő előtt kezdődött büntetőperben még ennél is cifrább dolgok hangoztak el. Kiderült, hogy az emberölés kísérletével vádolt Zsuzsanna a mai napig szereti a férfit, együtt él vele, noha azóta is folytatták a „civódást”. Olyan sikerrel, hogy jelenleg János ellen három ügyben vizsgálódnak a rendőrök. Két könnyű testi sértés, és egy súlyos testi sértés miatt: utóbbi esetben eltörte a férfi a nő orrcsontját. Zsuzsanna kórházba került, ahol meglátogatta párja, és bocsánatot kért tőle.

– Elfogadtam a bocsánat kérését – jelentette ki szelíd hangon a tárgyalóteremben az emberölés kísérletével vádolt nő.

A középkorú férfi és a vele hasonló korú asszony viharos szerelme tavaly március 15-én indult.
– Én voltam a legboldogabb, azt hittem, hogy megfogtam az Isten lábát – büszkélkedett Oroszi bírónőnek Zsuzsanna. Aki azt kérte a férfitől, hogy két dolgot ne tegyen: ne igyon, és ne hazudjon.

Utóbb derült ki, hogy probléma van az első feltétellel… János még sem vetette meg az alkoholt. Mentségére legyen, hogy – mint a tárgyaláson kiderült – alkalmanként a nő is vele tartott. Ámbár erről ellentmondásos nyilatkozatok születtek. Zsuzsanna állítja, hogy november 30-án csak néhány pohárnyi bort ivott. Ezzel szemben János a rendőrségen 6, a bíróságon pedig már „csupán” 3 üveg bor elfogyasztását említette. Hozzátéve: ő csak sört fogyasztott aznap este.

Lefekvés után lett bűnügy az ünneplésből. A magas vérnyomással és különböző betegségekkel küzdő Zsuzsanna azt kérte Jánostól, hogy masszírozza meg, amit meg is tett a férfi. Közben összekaptak, kölcsönösen ütötték egymást, elcsattant néhány pofon – erről már nem tudják, hogy ki adta kinek – majd kiszaladt a Petőfi Sándor utcai lakás erkélyére a nő, és segítséget kért a szomszédasszonytól. Mikor az nem jelentkezett, az ajtóhoz rohant, kereste a kulcsot, nem találta, és „bezártság érzetén” úgy akart segíteni, hogy egy kést vett magához a konyhában. Ezzel szúrta meg Jánost.

– Nem tudom hogyan… Olyan pillanatok alatt történt az egész – mentegetődzött a bíróságon.
– Nem értem! Az élettársa hol bántotta magát, hol pedig vizes ruhával borogatta? – jegyezte meg erre Oroszi Márta bírónő.

A szúrást követően már csak arra riadt fel az eszméletét vesztett asszony, hogy mentősök vannak a lakásában. Akiket – miután gondosan priznicelte a nőt a férfi – János hívott segítségül. „Hol a beteg?” – lépett lendületesen a doktornő a lakásba, de hiába is mutatott János a földön heverő Zsuzsannára. Vérző sebe miatt őt vették kezelésbe. Kórházba vitték, az asszony pedig vádlott lett.

Szabadlábon védekezik és együtt él a férfivel. A következő tárgyalási napra januárban kerül sor, ámbár ki tudja mi lesz ebből a kapcsolatból addig, ha ilyen ütemben folytatja a pár a civódást. A bíróság mindenesetre bizakodik: január 11-ére ismét megidézték Zsuzsannát.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!