Kék hírek, bulvár

2011.09.21. 18:22

Halálos baleset: hiába küzdöttek a motoros életéért

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött szerdán kora este Hajóson. Előbb a rendőrök, majd a mentősök próbálták újraéleszteni a motorost, sajnos eredménytelenül.

N. N. M.

A motorkerékpáros újraélesztését a baleset helyszínére elsőként érkezett rendőrök kezdték meg – közölte Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. 17.45-kor. Várják a mentőket.

18 óra után kaptuk a hírt, hogy hiába kezdték meg elsőként a Hajóson balesetet szenvedett motoros újraélesztését a rendőrök, majd folytatták ezt az időközben kiérkezett mentősök, sajnos már nem segíthettek rajta.

A szerdán kora este történt balesetről egyelőre annyit közölt Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője hogy Hajós belterülete felől közlekedett a motoros a pincék irányába. Egy jobbra ívelő kanyarba nagy sebességgel, fékezés nélkül haladt be, és ütközött a szemből, szabályosan érkező Fiat Ducato kisteherautóval. Ebben négyen ültek: egyikük sem sérült meg, és a teherautó sofőrnél sem merült fel az ittasság gyanúja.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hiába kezdték meg a rendőrök az újraélesztést, nem sikerült megmenteni a motoros életéét
[/caption]

– A hajósi körzeti megbízotti iroda két munkatársa, annak ellenére, hogy nem voltak szolgálatban, azonnal a helyszínre sietett – mondta Nyíkos Tamás. Megkezdték az 50 év körüli motoros újraélesztését, majd ezt átvették tőlük a kiérkező mentősök. A férfi sérülései azonban olyan súlyosak voltak, hogy nem lehetett megmenteni. A motoros személyi adatainak pontosítása jelenleg is tart.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Fékezés nélkül kanyarodott, így beleszaladt a kisteherautóba a motoros
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!