Kék hírek, bulvár

2011.09.04. 09:28

Fel sem ébredt a betörőre

Éppen aludt nemesnádudvari lakásában egy sértett vasárnap hajnalban, mikor a betörő elvitte a betétkönyvét és készpénzét.

baon.hu

Ismeretlen tettes, vasárnap hajnalban betört egy nemesnádudvari lakásba, majd onnan ellopott 200 ezer forint értékű betétkönyvet és 100 ezer forint készpénzt. A sértett éppen aludt, amikor a lopás történt. A Bajai Rendőrkapitányság jár el az ügyben.

Szombat hajnalban, a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei a stabil hőkamera segítségével, Csikéria határában elfogták azt a három koszovói férfit, akik tiltott határátlépést követtek el. Kiderült, hogy egyikük sem rendelkezik érvényes okmányokkal, ezért idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

Szombat reggel, Tompa közelében a kelebiai járőrök elfogtak egy 10 főből álló csoportot. A nyolc afgán, egy pakisztáni és egy iráni állampolgárból álló csoportban egy 7 éves fiú és egy 9 éves kislány is volt. A tiltott határátlépők a jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. A gyerekek és családjuk a Békéscsabai Őrzött Szállásra kerültek idegenrendészeti őrizetbe, míg a többiek Kiskunhalason lettek elhelyezve, négy fő pedig kiutasítást előkészítő őrizetbe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!