Kék hírek, bulvár

2011.09.09. 11:05

A kukoricásban akartak elrejtőzni a határsértők

Vaskúton, egy kukoricásban fogtak el csütörtökön két koszovói férfit és egy bosnyák fiút.

baon.hu

Csütrötökön Vaskút déli kijáratánál, egy járőr három gyalogost látott, akiket felszólitott, de az út melletti kukoricásba szaladtak. 01:45-re sikerült elfogni két koszovói férfit, és egy fiatalkorú bosnyák fiút is. Az elfogott személyek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek. Az egyik férfi ellenőrzése során kiderült, hogy ellene beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Büntető feljelentéssel átadták a Migrációs Ügyek Osztálya képviselőinek, akik őt gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalkorú személy a Kunfehértói Gyermekotthonba kerül, a 2 fő felnőtt pedig a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezik el, egyikük idegenrendészeti őrizetbe, a másik kiutasítást előkészítő őrizetbe.

Bácsalmás Rendőrőrs járőrei tegnap 00:15 órakor Kunbaja belterületén, a Kossuth és a Rákóczi utca kereszteződésénél található sörözőnél igazoltattak egy szerb családot: egy 29 éves férfit, egy 32 éves nőt, és gyermekeiket. A család okmányokkal nem rendelkezett, tiltott határátlépést követtek el szerdán késő este. A Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!