Kék hírek, bulvár

2011.08.19. 15:35

Ki látta a baleseteket?

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya két baleset ügyében, segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárásokban kéri a lakosság segítségét.

N. N. M.

Augusztus 15-én 11 óra körül egy ismeretlen személy a szegedi Zágráb utcában egy feltehetően 175-ös KTM típusú zöld-fehér színű motorkerékpárral elsodorta a kerékpárját az úttest jobb oldalán toló szegedi férfit. Az elkövető megállás és segítségnyújtás nélkül ismeretlen irányba és helyre távozott. A férfi az esés következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Ugyanezen a napon, a reggeli órákban Üllésen, a Felszabadulás és a Fogaras utca kereszteződésében lévő gyalogos átkelőhelyen egy ismeretlen személy gépjárműjével nem adott elsőbbséget és elsodorta az átkelni szándékozó, kerékpárját toló asszonyt. Az elkövető megállás és segítségnyújtás nélkül Szeged felé haladva távozott. A nő az esés következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.
A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel érintett járművekről, vagy azok vezetőiről érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/13-48, 14-37-es melléken lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!