Kék hírek, bulvár

2011.08.04. 08:44

Két idős embert is rászedtek

A trükkös tolvajok ismét alaposan rászedtek két koros embert Bács-Kiskunban. Kecskeméten rablás is történt az elmúlt 24 órában - tudtuk meg Nyíkos Tamástól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

baon.hu

Helvécián egy élelmiszerboltban járt tolvaj szerdára virradóra. A bejárati ajtó rácsát feszítette le, így jutott az eladóterébe, ahonnan dohányárút lopott el, összesen 500 ezer forint kárt okozott.

Kecskeméten egy 32 éves nő lakásán jelent meg egy másik helyi nő. Utóbbi pénzt követelt, de hiába, így ellopott 50 ezer forintot. Ám ezt észrevette a tulajdonos is és próbálta megtartani a pénzét. Ezen igyekezett a tolvaj is, aki a házigazdát ököllel ütötte arcon, majd elmenekült a helyszínről. Így a lopásból rablás lett, és indult eljárás a kecskeméti rendőrkapitányságon.

Kecskeméten egy 72 éves férfihez csengetett be három ismeretlen azzal, hogy régi televíziókat vásárolnak fel. Az idegenek egy 20 ezer forintos bankóval fizettek és kifigyelték, hogy az idős férfi honnan veszi elő megtakarított pénzét, hogy visszaadjon. Ezek után a férfi már csak azt vette észre később, hogy hiányzik 700 ezer forintja.

Kiskunfélegyházán szerda hajnalban egy Kft. telepére tört be egy 22 éves hajdúhadházi férfi. Az épület tetején át jutott be és 800 doboz dohányárut lopott el. A rendőrök őrizetbe vették, megindult ellene az eljárás.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 39 éves férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy július 28-át követő napokban betört egy
kiskőrösi épülőfélben lévő házba, majd onnan elektromos szerszámokat, gépeket lopott el. Az általa okozott kár 396 ezer forint volt.

Kiskunhalason egy 88 éves asszonyhoz ment be két ismeretlen személy azzal, hogy a lakást kell felmérniük, majd elterelve a sértett
figyelmét, ellopták 600 forintját. A bűncselekmény tegnap délután történ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!