Kék hírek, bulvár

2011.08.10. 08:30

Az aluljáróban lopták ki alóla a kerékpárt

Kedden 01.30 órakor a Kecskeméti, Szolnoki úton levő aluljáróban egy 26 éves kecskeméti nőt ellökött valaki, majd a nő kerékpárjával a helyszínt elhagyta.

baon.hu

A napokban egy hajósi családi házból különféle szerszámokat loptak el 492 ezer forint értékben.
 
A napokban egy kalocsai üzletből egy televíziót, egy hordozható számítógépet, két 3D televíziót, öt 3D szemüveget loptak el. Az okozott kár 1.231.000 forint.
 
Egy 77 éves kiskunfélegyházi néni családi házából 500 ezer forint készpénzt loptak el.
 
Tegnap őrizetbe vettek egy 19 éves tóalmási férfit, akit tetten értek, amint délelőtt egy Kecskemét, Izsáki úton lévő áruházból különféle árukat lopott el, összesen 97.466 forint értékben.
 
A Bajai Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy 20 éves bajai nőt és egy 26 éves bajai férfit, akik július 11-én a hajnali órákban Baja, Lőkert sori házból loptak. A házkutatások során talált bizonyítékok alapján további bűncselekményekkel gyanúsíthatóak.
 
Eljárás indult tiltott határátlépés miatt 2 afgán állampolgár ellen, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták. A fiatalkorú afgán állampolgár a Kunfehértói Gyermekotthonba, a felnőtt afgán állampolgár pedig a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra került idegenrendészeti őrizetbe.
 
A stabil hőkamera észlelése alapján indult eljárás 2 ismeretlen állampolgárral szemben, akik tiltott határátlépést követtek el. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztály velük szemben 07.25-én beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el egy korábban elkövetett tiltott határátlépés miatt.
 
Eljárás indult 4 koszovói állampolgárokkal szemben, akiket a kirendeltség járőre és Vaskút község körzeti megbízottja a település belterületén igazoltatott egy taxi utasaiként. A személyek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek. Megállapítást nyert, hogy a tiltott határátlépést gyalogosan követték el hétfőn este. 
 
Tompa Közúti Határátkelőhelyen tegnap egy szerb nő kilépésre jelentkezett egy autóbusz utasaként. Az útlevele alapján megállapították, hogy az okmány néhány oldalát kitépték, valamint a 6. oldalon mechanikai úton egy darab átléptető bélyegzőlenyomatot eltávolítottak. A nővel szemben büntetőfeljelentés tettek közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!