Kék hírek, bulvár

2011.07.23. 16:38

Továbbra is 60 percet kell várakozni Röszkén

Továbbra is 60 percet kell várakoznia a személyforgalomnak a kilépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Kerülni Tompa és Tiszasziget felé lehet.

baon.hu

 A szabadságra hazatérő Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások rohama miatt egy órát kell várakozni a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban. Az átkelő teljes kapacitáson működik, azonban a Szerbiába belépő kocsisor egészen a magyar kilépő oldalig feltorlódott, így az átléptetés tovább nem gyorsítható.

Útnak indulás mindenképpen célszerű tájékozódni az aktuális várakozási időről a police.hu határinformáció rovatában. Az utasoktól a rendőrség azt kéri, hogy mielőtt elindulnak otthonról, ellenőrizzék úti okmányaikat is, ne az átkelőn derüljön ki, hogy azt nem tették el, vagy már lejárt az érvényessége.

A gyorsabb határátlépés érdekében célszerű Tompa vagy Tiszasziget felé kerülni. Utóbbi a két ország állampolgárai számára tart nyitva naponta 8 és 18 óra között - írj a p

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!