Kék hírek, bulvár

2011.07.02. 08:02

Lerúgták a bicikliről

Két fiatal rabolt egy mindössze 8 ezer forint értékű kerékpárt Kecskeméten.

baon.hu

Egy bajai férfi tett feljelentést a rendőrségen két soltvadkerti illető ellen, akik még április végén vettek a sértettől fát, de azóta sem fizették ki a tűzrevaló árát.

Kecskeméten egy 17 és egy 15 éves fiút vettek őrizetbe, rablás miatt. Az idősebbiket azzal gyanúsítják, hogy pénteken hajnali 3 óra körül a kecskeméti buszmegálló mögött egy biciklist bántalmazott. A rendőrök gyanúja szerint a gyalogos fiatal a járdán szemből érkező kerékpáros férfit megrúgta, majd a már földön fekvő sértettet tovább rugdosta. A férfi a benzinkútra menekült át, ahol segítséget kért a támadóval szemben. A fiatalabb gyanúsított ez idő alatt elvitte a sértett 8 ezer forint értékű biciklijét. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, a két fiatallal szemben őrizetbe vételük mellett rablás miatt folyik eljárást.

Tiszakécskén az elmúlt két hónap alatt egy Kft. üzemének területéről valaki összesen 500 ezer forint értékben lopott el saválló acéllemezeket. A tolvajt a rendőrök keresik.

Határrendészet:

Eljárás indult 2 afgán állampolgárral szemben, akik június 30-án 22.50-kor kerültek elfogásra Vaskút község északi kijáratánál, az 5506-os műúton. Tiltott határátlépést 27-én az esti órákban követték el. A személyek idegenrendészeti őrizetbe vételre kerültek, majd a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson kerültek elhelyezésre.

Eljárás indult még tiltott határátlépés miatt 3 pakisztáni, állampolgárokkal szemben is, akik csütörtökön Mélykúton kerültek elfogásra lakossági bejelentés alapján. A külföldiek közül kettő fő felnőtt korú - meghallgatását követően - Kiskunhalas Őrzött szállásra kiutasítást előkészítő őrizetbe, egy fő fiatalkorú a kunfehértói gyermekotthonba került elhelyezésre - adott tájékoztatást a baonnak Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!