Kék hírek, bulvár

2011.07.25. 19:25

Kihallgatták Kolompár Orbán lányát

A Kolompár Orbán és társai ellen indított per a nyári ítélkezési szünetben is folytatódik. Ugyanis kiemelt ügyekben nem telhet el két hónapnál hosszabb idő két tárgyalás között.

MTI

Hétfőn Kolompár Orbán lányát hallgatták ki tanúként a Kecskeméti Városi Bíróságon. Elmondása szerint 2005-től 2007 júniusáig dolgozott szociális asszisztensként az édesapja által vezetett kiskunmajsai cigány érdek-képviseleti szervezetnél. Mint mondta, nem tudott a szervezet pályázatairól és az édesanyja által vezetett gazdasági társaságon keresztül beszerezett eszközökről sem.

A bíróság ezután a tanú elé tárta egy színes fénymásoló beszerzésének adásvételi szerződését és üzembehelyezési jegyzőkönyvét, melyeken az ő aláírása szerepelt. A tanú elismerte, hogy a szerződéseken szereplő aláírások tőle származnak. Az érdek-képviseleti szervezet a Kolompár Orbánné vádlott tulajdonában álló ZOR Kft.-től rendelte meg a fénymásolót, és ő az édesanyja nevében írta alá a szállítólevelet, annak ellenére, hogy nem volt meghatalmazva. Elismerte a színes fénymásoló üzembe helyezési jegyzőkönyvének aláírását is, de arra nem emlékezett, hogy a ZOR Kft. pecsétje hogyan került rá a jegyzőkönyvre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!