Kék hírek, bulvár

2011.07.12. 15:49

Hívja a rendőröket, ha látta a BMW balesetét!

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség. Az ügyben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat vizsgálatot.

N. N. M.

– Július 8-án, negyed 17 óra körül Kecskemét lakott területén kívül, az 54. számú főúton, ismeretlen személy Kecskemét irányából Jakabszállás felé közlekedett az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű, feltehetően Mitsubishi L200 típusú terepjáróval – mondta el a részleteket Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

– A főút 9750 méterszelvényében úgy kezdett előzni, hogy nem győződött meg arról, hogy őt nem kezdték-e meg előzni. Ennek következtében az őt már előző BMW 530 típusú személygépkocsi vezetőjét hirtelen balra kormányzásra kényszerítette. A BMW a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, onnan pedig az útárokba került, ahol a fáknak ütközött.

Ezután az ismeretlen jármű vezetője elhagyta a helyszínt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrség azok jelentkezését várja, akik az ismeretlen személyről, az általa vezetett járműről, valamint a baleset körülményeiről információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 76/ 484-684 / 34-71-es mellék telefonszámon vagy a rendőrség 107-es segélyhívó telefonszámán lehet.

N. N. M. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!