Kék hírek, bulvár

2011.07.25. 08:08

Az áruházban kezdett el feleseket inni

Egy 38 éves kecskeméti nő vasárnap délelőtt egy kecskeméti áruházban elfogyasztott két, egyenként 0,5 dl vodkát, de a biztonsági szolgálat tetten érte.

baon.hu

Nyomozás indult súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 58 éves kiskunhalasi férfi feljelentése alapján egy 55 éves apa és 26 éves kiskunhalasi fia ellen.
Szombaton 20 óra körül a sértett megjelent a feljelentett személyek tanyájánál. A tanya kapujában a férfi és az apa szóváltásba keveredtek. A sértett a vita és veszekedés közben egy lécdarabbal az 55 éves férfi kezére ütött, mire az azonnal visszatámadt és verekedés kezdődött. Közben az apa a tanyában bent tartózkodó fiának kiabált segítségért. A fiatalember a kiáltásokra a házból kiszaladt, és ő is ütlegelni kezdte a férfit. Amikor felhagytak a bántalmazással, a sértett gyalogosan elmenekült a helyszínről. A kórházban elvégzett vizsgálatok eredményei alapján a sértett sérülése súlyos, életveszélyes, ezért az eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
 
Szombaton délután lefeszítette valaki a lakatpántot egy madarasi családi házról, ahonnan szerszámgépeket, rádiósmagnót, kerékpárt vitt el, valamint a garázsban álló gépkocsi első szélvédőjét betörte, és el akarta lopni belőle a rádiós-magnót. Az okozott kár: 100 ezer forint. A bűncselekmény elkövetését egy 18 éves katymári férfi elismerte. Kihallgatását követően őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!